Times Like Theese

Some pics..
Dagen har spenderats på lite jobb. Blev som sagt hastigt inringd och fick rusa iväg genast när vi la på luren. Det var vel akut och jag kom snabbt till hands (då man som tur är bor ett stenkast bort). Dagen har gått bra, fått lite däng, men de har vel man inte dött av! Nej nu ska vi inte vara ironiska, men det har gått lite på högvarv kan man vel säga.. Är nu hemma, ska ta en kopp te och sen lägga mig för att sova. Ska upp och jobba imrn med, så behöver min sömn, spc efter idag höhö...


Jag vet jag har lite bildbrist för tillfälligt och de kommer bara upp gamla bilder. Men snart blir det bättring.. Hinner inte som sagt alltid "dokumentera" allt jag gör. Men det ska bli bättring med också ska ni se. Natti Natti



XOXO

Moulan Rouge


Kanske inte bästa kvalitén.. Men det är tanken som räknas som man brukar säga!

Detta är en av mina absoluta favoritfilmer som jag & syrran alltid tittade på. När jag satt och åt frukost för en stund sedan så kom jag och tänka på detta med medley som vi alltid sjöng ihop. Jag var Satine och hon var Christian eller tvärt om. Tröttnar aldrig på detta medley, dock är det inte samma sak att göra de själv. Denna filmen kan vi utan och innan och alla låtar är underbara och jag tröttnar aldrig på varken låtarna eller filmen. Underbara minnen och just idag ska jag se filmen ännu en gång och bara njuta.


XOXO

Mysigmorgonstund

Godmorgon finisar. Ligger just nu i sängen, nyvaken och vaknar upp ser hur fint ljusstaken lyser upp mitt rum på morgonen. Svårt att få det bra på bild, men nu dessa få nätter den varit uppe så lyster de upp tillvaron, mer än vad man tror. Ligger på morgonen och bara njuter och tycker det är hur mysigt som helst nu. Längtar lite smått till julen, dock ska jag jobba julafton, men det är ändå något lite extra..
Nu ska jag upp, få i mig lite god morgon frulle och bara ta det lugnt. Spela lite på gitarren kanske!? Hoppas mina skills sitter i från gårdagen hihi ^^


XOXO

Tåjs

Medans jag varit borta från bloggen har jag införskaffat mig ett nytt Capo, samt en stämapparat till gitarren på Tåjs i Ystad. Mitt capo är awesome! Ville mest visa er vad jag införskaffat för nu ska jag göra lite ärenden, sen tillbaka till gitarren som kallar på mig! Ha en fortsatt bra dag i det mysiga fina snöstorms-ovädret som vi har idag. ME LIKE!


XOXO

Lay Me Down...



I'm Back!
Nu har hela förra veckan/helgens tempo taggats ner och jag är tillbaka i bloggandet igen. Som sagt lovade jag inget men har haft fullt upp så bloggen har hamnat åt sidan. Nu sitter jag denna måndag och plockade fram gitarren för att plinka lite på en ny låt som jag och Fluffy började skriva på i helgen. Den är inte klar, men vi har kommit så långt så ca halva är kanske klar. Med tanke på att F finns i låten så kände jag mig nästan tvungen att lära mig de.. Jag har rätt små händer och lite komplicerat är de att hålla på de viset, men vill man så kan man.
Dock tog det inte lång tid, lättare än vad man trodde, så har nötat denna låten hela morgonen och vill bara göra fortsättningen... hihi


XOXO

Busy busy..


Då sitter man nu framför datorn, nyss hemkommen från jobb (trött/sliten) och funderar på hur mycket jag ska hinna med och göra denna veckan, det är en del. Kan bero på att helgen blir full med annat än jobb som det vanligtvis brukar vara!? Jag har nyss lagt in en maskin tvätt och håller på med att plocka undan vad jag hinner på rummet etc. Ska nämligen sova över hos min moster + faster ikväll så slipper jag upp så super tidigt till jobbet imrn. Efter jobb blir det skola, sen hem för att äta god mat och fira lilla mammsen! Sen ska man upp tidigt på torsdag igen, skolan sen andra trevligheter. Sen har min helg börjat och bara där kommer jag har fullt upp med exempelvis gå på The Reacon's release-party för deras nya album. Så Massa saker denna veckan så bloggen kommer hamna i andra hand!
Nej nu har jag brottom för måste hinna bli klar innan jag åker, vilket är snart (hur nu detta ska gå ihop).
Säger godnatt på er här och hoppas ni får en fortsatt trevlig vecka/helg för det ska jag ha!

Natti Natti , LOVE carrouueee


XOXO

Vilken lättnad


Lägger upp lite fjortisbilder på mig och Saska (Aleksandra) då jag mötte henne på stationen och fick lite
buss-sällskap och fick ta igen lite tid sen sist vi sågs! Underbar människa hon <3



Vilken lättnad. Besökte syrran som sagt, tände ett ljus och lämnade en blomma. Glömde mobilen så kunde inte fota hur de såg ut. Men det var så fint. Alla ljus och alla blommor. Plattan var äntligen kommen och en stor lättnad från mitt bröst är nu borta. Visst är det jobbigt med allt, men det känns så skönt att all väntan nu är slut och det blivit något bra av de. Vissa saker är mer värda att kämpa för än andra och den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge som man brukar säga.
Nej nu ska jag sova, eftersom jag ska jobba imorgon. Blev inringd och det blir en tidig morgon då väckarklockan är inställd på 03:30 så behöver sova om jag ska orka med dagen imorgon med.
Så godnatt & sov så gott!


XOXO

Another Day...

En bild jag tog på hennes plats för någon vecka sedan...


Tänkte åka och hälsa på syrran, tända ett ljus och lägga en blomma idag. Brukar åka dit iaf en gång i veckan och idag tänkte jag hälsa på. När har jag inte bestämt ännu, ska först städa klart och lite annat här hemma innan jag kan sticka iväg. Med tanke på att jag aldrig vet hur länge jag stannar så vill jag inte tänka på allt som måste göras när man kommer hem... Så nu ska jag fortsätta med allt runt omkring är det tänkt så slänger jag upp ett inlägg eller två lite senare idag!

I believe we'll be togehter another day another time and place. Somewhere someway, another day...



XOXO

Ricardo Munoz

Godmorgon alla solstrålar.
Här nedan kommer lite tips på en artist även vars bror som gör underbar musik..
Lyssna och se själva!

Denna morgon ligger jag i sängen och vaknar tilll några favoriter som finns på min dator/youtube. När jag vaknade var det Ricardo Munoz som jag först kom att tänka på. Fråga mig inte varför men det var ett tag sen jag lyssnade intensivt på hans covers på olika kända låtar. Jag gillar hans kvalité på rösten, samt hans kreativitet och Ricardo & Daniel Munoz Spanska rytmer. Det är något med spansk musik jag alltid kommer ha en liten kärlek till och när de spelar och sjunger på spanska är jag såld. Så därför delar jag med mig lite av vad jag lyssnat på denna morgon och råder er därför att titta in på Ricardos kanal på youtube HÄR!


XOXO

Flashback

Vad ska man säga... Flashback är en sida jag bara har dåliga förhållanden till. Det skrivs säkert en massa bra saker där med. Men inte trodde jag att allt snack fortfarande håller på. Tycker det är så fruktansvärt respektlöst och blir riktigt arg på människor som inte tänker på vad de gör. Även det handlar om folks åsikter och visst vi bor i ett fritt land. Men vissa saker tycker jag man borde hålla för sig själv och inte dela med svenska folket. De borde tänka lite längre än näsan räcker och tänka på människorna det berör de pratar om... Som sagt det som hänt är en tragedi, men vi är fortfarande människor med känslor och visst, saker är splittrade, men vi är en familj och alla är mina syskon, kvittar vad.. Men snälla låt mitt och mina familjs privatliv vara och lämna oss i fred!!!!!!

Nya Tag

Everybody needs inspiration
Everybody needs a song
Beautiful melody, when the night's so long

Cause there is no guarantee
That this life is easy (Yeah)
When my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I, I, I look at you
When the waves are flooding the shore and I
Can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you, sis <3
Precis som texten säger så har alla upp och nedgångar och ingen har sagt att livet är enkelt. Vissa drabbas mer än andra. Många klarar inte av det och ibland tvivlar jag med på livet. Men vad vinner man på.... Inget! Det värsta har redan hänt och det gör inte saken bättre med att göra saken värre än vad det redan är. Men ibland kan det vara bra att må dåligt och ligga i sängen och gråta ut. I perioder mår man sämre och andra bättre. Att ha en låt, ett foto, något som får en att tänka på alla goda stunder, något som får en att kämpa vidare. Det är viktigt att hitta just de där små sakerna som får en att trampa vidare här i livet. Jag kommer alltid att bära detta med mig, leva i sorg. Inget kan få henne tillbaka, så det finns inte tid till att leva i det förflutna utan leva vidare. Jag har fått så goda chanser till ett bättre liv och det är något jag uppskattar högt. Ibland ställs man inför svåra beslut och svåra frågor, det kommer man aldrig ifrån... Men att leva vidare, göra det bästa av situationen och ha något som får mig att kämpa hårdare än någon annan. Skulle kunna genomlida det värsta för att nå mina mål i livet.. Jag har påbörjat något bra och vill hålla lågan vid liv från och med nu! Ska ge allt och jag ska lyckas med mitt liv. Ska klara det som är omöjligt, jag ska kunna se tillbaka på mitt liv om 20år och känna mig stolt över vad jag åstadkommit. Ska kunna se ner på alla som inte trott på mig och visa att inget är omöjligt... 

Detta gör jag framför allt för min egen skull, men även för den personen som kommer få mig att klara av detta.
Lottie Helene Minnett Nilsson, min syster, min bästa vän, mitt bollplank, mitt eget kött & blod den personen som känner mig bäst av dom alla och som hjälpt mig genom tuffa tider. Har stöttat varandra i vått & torrt, ur & i skur, natt som dag år efter år... Syskon kärlek <3
XOXO

I Need A Break



Jag vet att jag precis kommit igång med bloggen igen, men jag känner att det är så mycket som händer i mitt liv just nu att jag behöver andas lite. Jag börjar blogga igen på samma adress när jag känner att jag kan. Bloggen är som sagt bara en del av vad jag möter dagligen och vissa saker ska man hålla privat. För min egen skull. Så nu ska jag ta tag i en massa som inte rör bloggen och hoppas ni finns kvar när jag kommer tillbaka! :)

XOXO 
carrouueee, my life as you know it!

Happy Me, Happy Eyes, This Is My Happy Life


Gammal bild haha :P


Ni fattar inte hur glad jag är just nu. Jag skakar i hela kroppen och hjärtat de slår i 190 nu. Kan inte fatta att jag har övningskört igen. För er som inte förstår hur stort detta är för mig så ska jag säga er att ett körkort har jag inte ens haft en möjlighet till tidigare att ens börja på. Och hur jag skulle betala körlektioner och allt som tillkommer var ju helt omöjligt. Nu har jag verkligen kämpat för de, helt själv. Jobbat hela sommaren dag som natt, i 3 månader. När jag sen såg min första lön såg jag ett litet ljus som tändes och de växte mer tills nästa lön kom. Pengarna rullade in på löpande band och nu när jag säkert vet att jag kan betala körkortet + en bil så har jag tagit modet till mig och gick handledarkursen med pappa. Nu har vi precis avslutat min 4e gång bakom ratten och för varje gång blir allt bättre. Vi går snabbt fram vi. 3+4e gången har vi kört på väg, men just idag blev det mer än småväg, utan stora vägen och köra in och genom Tomelilla. Fattar inte att jag klarar det ens. Inte för att skryta men pappa är lite chockad hur snabblärd jag är. (a) Så ska ner till körskolan senare idag och skriva in mig! Så det finns hopp om mitt körkort trots allt!
Skulle vilja berätta och visa Lottie hur glad jag är och hur bra det går. För hennes del hann hon precis börja med de, då hon fick det i julklapp av TT & TT . Men det blev åsidosatt för ett tag då hon fick fokusera på gesället istället. Men hon hann tyvärr inte komma längre än så och synd är ju de. Jag vet hur mycket hon kämpade för både gesället/skolan och körkortet. Min lillebror går ju en bra linje där han fått ett stipendium som skolan betalar nästan hans körkort. Överstiger han de lektioner som är skrivet får han betala allt utöver själv. Det anser jag lite som ett försprång gentemot mig då jag får kämpa för varenda krona helt själv. Ingen har hjälpt mig och jag kan stå där sen med körkortet i handen som en frihet, ett pris på mitt hårda arbete. 

Så det är bara en vinst för mig att ens bara få chansen.  Jag kämpar på med detta och allt runt om kring. Jag är stolt över mig själv och det kan nästan inte bli bättre just nu!


XOXO

DeadByApril





bilden är tagen från begravningen..

Går runder och städar lite på rummet och lyssnar på igenom lite låtar undertiden. Kom in på lite olika låtar och Falling Behind + Loosing You med Dead By April. De var de första låtarna jag hörde med detta bandet och det var inte vem som helst som visade mig dom, det var Lottie, syrran. Och bilden här ovan är just den bilden/planschen som hon har hängande på sitt rum + på en av sina tröjor. Dessutom spelades Loosing You i kyrkan, på begravningen förra året och det kändes som om hon fanns där ibland oss alla. Konstigt nog började jag skratta när jag hörde vilken låt det var som spelades ur högtalarna. Det var bara för att jag kan se riktigt hur hon nästan skämdes och såg sig vara lite oskyldig ut i blicken när hon försöker stänga av eller iaf skruva ner volymen när låten började spelas. Haha, vi är ju i en kyrka så kan förstå henne haha. Det var lite komiskt alltihopa. Och för er som tycker jag är dum i huvudet som säger såhär kan tänka om. Ni känner inte min syster och vet därför inte varför jag reagerar som jag gör. Men just därför värmer de så. Det kvittar vad folk säger för de har inte levt de liv vi gjort och kan då inte yttra sig, eller säga att de förstår för de gör de inte... Ingen kan någonsin förstå!
Saknaden är stor, jag ber dig bara att få komma hem! Kom hem Lottie Nilsson, min syster, mitt kött & blod, min bästa vän mitt allt. KOM HEM! <3


XOXO

Dead By April


Another Heart Calls

Det var riktigt längesen man lyssnade på denna låten. Men fortfarande lika bra! Live är lika bra!!!! Ibland är det bra att kolla över vad man har för låtar när man hittar gamla godingar. Ibland kan de få en på bättre humör, taggad, må dåligt och allmänt underbart. När jag hör denna låten nu blir jag själv sugen på att skapa musik. Ska nog sätta igång. Inte för jag är jättebra precis, men häromdagen kom jag på något riktigt nice. Är rätt stolt/nöjd. Ska bara se om jag kommer ihåg den!? Hmm.. Det är alltid problemet med mina idéer med musik....


XOXO

MC

Mannen/Killen som tog emot min beställning:

MC: aa??? (bitchblick..)
C: Jag skulle vilja ha två Chicken Wrap, och en liten Cola!
MC: en!?!?! (bitchblick)
C: nej, två stycken och en liten cola till det blir bra! :)
MC: Inget mer?! - då blir det ...kr (bitch blick, typ ge mig dina pengar)
C: (tar fram kortet och stoppar in chipet..)
MC: Du får DRA kortet!!!!!!!! (BITCH)
C: Men jag har ju chip!? :S
MC: INTE JAG!?!? (BITCHEN IGEN!!!!!!)
C: Okej! (slår in koden när han säger..)
MC: Dina chicken kommer om några minuter,
så stå här i sidan och vänta, så kommer de alldeles strax.
C: Tack! :) (jag ställer mig och väntar som han sa åt mig..)
MC: Assåååååeh.. du får gå och SÄTTA dig så kommer jag ut med de!! (bitchen återigen)
C: Okej!? :S tack då.
Då går Mariah och jag och hittar ett bord och slår oss ner, skrattar lite åt händelsen och vilken attityd den mannen hade mot mig. Minuterna går och Mariah har nästan käkat upp sin meny då jag bestämmer mig för att fråga var min mat blir av..
C:  Ursäkta mig, jag undrar om maten är påväg eller klar snart.
2st Chicken Wrap + 1st liten Cola!???
MC: Jussstja, de var du med dom...
(skyndar sig och hämtar maten och ser lite skamsen ut.
Hämtar dock bara maten, inte drickan)
C: Jag beställde en liten cola dessutom, tack! (BITCH)
MC: ppfft.... *pust* här! och "smaklig" måltid!!!!!!!
C: "TACK SÅ MYCKET" (BITCH)
Svårt att förklara hur denna mannen såg ut, vilken min och tonart han sa de på.. Men det komiska var ju att han var som han var mot mig från början, men gjorde själv bort sig, med att glömma bort mig :S eller de var kanske medvetet.. Men ska en personal verkligen bemöta en så, utan att jag gjort något. Stressad kanske, inte vet jag.


XOXO

Mmmmin Mariah

Här är de bilder som togs när jag var med Mariah <3. Dock ville hon inte vara med på bild, så de fick bli såhär ändå! Åkte till Mariah på kvällen som sagt och såklart är tågen försenade, och inte lite heller! Men jag stod stadigt kvar och väntade. Vi hoppade nästan direkt i säng, men först lite nattamaud så vi kunde suzza så gott.. Skulle upp tidigt dagen efter och Kristianstad var det som stod på Schemat. Vi skulle allt annat än att handla, men av ren impuls såg jag en blå vinter-kärlek. Min nya blivande vinterjacka. Gillar färgen riktigt mycket och den värmer gott! (Bild kommer, men inte nu..) Påvägen hem som bilderna är tagna så hittade jag en ny halsduk då jag inte hittar den andra, samt min jacka.. Hungriga som vi var blev det MC och vilken BITCH de var som tog våra beställningar. Han gilla nog inte mig, fråga mig inte varför..!? Ni skulle sett! + Dialekten gjorde allt lite komiskt.. Men mat fick vi.....tillslut.. *suck* Hem for vi och desperata efter kaffe som vi var, blev det pressbyråns, inte gott. Men de gick ner. Trötta var vi så lite musik satt ju inte helt fel för den delen. Som ni ser på en av bilderna så hade smarta jag med mig ett uttag så bägge kunde lyssna ;) 

De som fick oss ett litet skratt var när vi plockade av oss lurarna, hörde vi något mina öron aldrig upptäckt innan. Ett skrikande barn. Inte vilket barn som helst, utan de lät som en blandning av en alien som höll på att utvecklas till en fladdermus/dinusarie unge... Vet inte var jag fick den blandningen från, men ungen blev ju inte tyst. Modern till barnet ansträngde sig inte heller för att tysta barnet heller... typiskt. Jag gillar verkligen ungar annars, men just då blev det så mycket att vi bara skratta åt det hela. Filmade dessutom de för att få ljudet bara. Ungen var på andra sidan tåget... Fick en lite diskret bild på ungen haha.. Synd om henne! haha.
Kristianstad får iaf mer än GODKÄNT som stad och ska lätt dit igen. Dock han vi ju inte stanna länge alls, men de ska vi ta igen en annan dag, ellerhur mariah! :D Mariah + Carro tid var behövligt och vad är då inte bättre än att det bara är just vi, oss! UNDERBART!!!! Tack älskade snutte <3


XOXO

Natti Natti

Godnatt, Sov Så Gott, Dröm Sött!
Det ska iaf jag göra nu.. Kom på att jag ska jobba imorgon och ska då upp 04.00 och slutar nog vid ca 13.00-13.15 och åker sen vidare på nästa jobb i Tomelilla, så är inte hemma förns 22.30 tiden typ! Så jag är inte kontakt bar precis.. Nej död är kanske ett bättre ordval.. Så Bloggen hamnar ÄNNU EN GÅNG åt sidan. Men som ni kanske har förstått redan så bloggar jag när jag KAN för mitt privatliv kommer före detta. Men inlägg kommer lite då och då, och mer när jag har tid för sånt här!
Men Godnatt på er alla! Nu ska jag lyssna på musik och förhoppningsvis somna ganska snabbt! Tuff dag imorgon...

XOXO

Mariah

Då sticker jag till Mariah ikväll! Blir nog inget bloggande ikväll eller imorgon. Ikväll blir det vi 2, och vi har massa att ta igen. Nu måste jag springa till bussen om ja ska hinna med den! 

Godnatt!


XOXO

Music In Me



Sitter och har lite ångest.. Spelade lite på gitarren nyss, men la ner de ganska fort.. Dock kändes de skönt att spela igen, men fick inte ut de jag ville. Ska spela lite nu för började på en ny låt, loooove it! Dock vet ja inte hur jag ska fortsätta på den, men början är bra. Hur resten slutar de får tiden avgöra...


XOXO

DRIVE DRIVE DRIVE

Då vaknade man imorse och mamma & pappa var äntligen hemma från Bulgarien. Pappa frågade mig nästan genast om jag ville övningsköra till deras bekanta för han skulle hämta lite saker hos dom! Lite chockad, men jo, jag körde från Tryde ända upp på deras infart. Pappa tyckte det gick riktigt bra och jag är jätte nöjd. Idag gick det riktigt bra och allt flöt bara på som det skulle. Blev jätte glad och chockad samtidigt. Pappa med! Men nu ska det bara hålla i sig! haha..


XOXO

På tal om Tyler Ward...

När man går in på hans sida så har han lagt upp en video på en tjej vars namn Katy McAllister med låten Here's To The Heartbreakers (acoustic version). Klicka in på henne så ska ni få höra på en framtid inom musikens stora vida värld. Håller tummarna för henne...

Här är "Here's To The Heartbreakers" Dock föredrar jag den akustiska versionen bättre! Men då får ni själva klicka er in på den! Var ni hittar hennes video finns på bilden nedan!


Tyler Ward

Detta är ett gäng på Youtube som jag inte kan sluta lyssna på, och deras versioner av olika låtar är hur bra som helst. Så här får ni lite godbitar som jag lyssnar på just nu, men ni kan ju alltid gå in på deras sida HÄR!
Detta var då bara liiiite av allt de har gjort. Så går in själva så ska ni se vad de kan göra. Man kan inte mer än att älska de dom gör! :D

OBS!

SVARAR PÅ KOMMENTARER IMORGON!

Nu vet jag...





Är det något jag alltid tyckt var jobbigt är det något jag äntligen fått svar på. Efter jag ätit, kvittar när hur eller vad/var så blir jag riktigt trött. Det går inte förklara hur trött jag blir. Skulle kunna sova direkt efter, och den känslan kommer nämligen DIREKT efter... Ögonen blir rödsprängda och ja ser ut som om jag inte sovit på flera dygn... Hmmmm!?!? fick ett svar av en kompis pojkvän, så googla på de nu och eniro gav mig detta svaret:

Matsmältningen tar mycket av det syre man andas in, och mindre går till hjärnan och resten av kroppen, vilket gör att man känner sig trött efter maten.



- Då antar jag att jag har riktigt bra matsmältning och min mage jobbar stenhårt!



XOXO

Tired..... sooooo tired

Vet inte vart jag ska börja, men jag är trött...... Har inte hunnit hämta mig sedan i onsdags... Jobbat sen i Onsdags och då fick man gå upp 04:00 i två dagar och har haft mycket som jag skulle göra på så kort tid... Nu ska jag inte jobba imorgon, men ska hem till Mariah mot kvällen och stanna över.. sen på torsdag och fredag ska jag jobba och i helgen är det fullt där med. Denna veckan kommer vara lika upptagen som förra och jag hinner inte med så mycket annat. Så bloggen vilar lite när jag jobbar. Och just nu hade jag behövt en veckas semester och bara koppla av. 

Ögonen går i kors just nu och jag tror jag får gå och lägga mig!


XOXO

RSS 2.0