Hejdå Skåneland

Detta är en bild som jag för ett par dagar sedan ritat till mig som rödhårig.. Gjorde detta i ett program som heter picnik då jag ville ha en aning om hur jag skulle se ut.. Kan säga att idag har jag äntligen vågat färga de och sitter nu vid datorn som en nybliven ginger! Min färg är nästan som på bilden, fast snyggare såklart!!!!!

Bildbrist kan man kanske säga.. Ska just nu in i duschen lite snabbt och fräscha till mig lite.. Ikväll, eller rättare sagt om en stund så ska pappa köra mig till bussen som sen tar mig till Lund där jag vidare tar tåget/buss som tar mig till Fjällen. Denna gången blir det samma som förra gången men får åka helt själv som jag gjorde gången innan det. Det är en lång resa och det är bara att förbereda rumpan på mkt stillasittande på både tåg och buss.. Imorgon eftermiddag/kväll är jag åter framme i ramis (ramundberget)...


XOXO

Something new

Hemkommen denna dag med detta i min väska.. Hittade ett bl a ett par enkla örhänge att ha hängandes i öronen, samt lite fina nya ringar som kommer pryda mina fingrar framöver. Dessutom några armband som kommer sitta fastklistrade på handleden.. Fick även lite försmak på våren/sommaren med ett par solbrillor som kommer användas flitigt kanske till det coola linnet som jag hittade på JC. Avslutningsvis kanske en snygg solbränna på det med ett rött hår...!?
Japp... Sitter just nu och ska börja färga håret rött, tro det eller ej.. Har velat göra det länge och vick ett ryck som legat och tryckt på hela dagen.. Ska nu byta om och har ni tur slänger jag upp en bild lite senare på resultatet!


XOXO

2 dagar kvar



Då var det bara 2 dagar kvar tills jag åker upp igen!!!!
Ikväll blir det jobb och imorgon blir det skola.. Sen är det torsdag och sen mot kvällen bär det av igen.. Får se när jag kommer hem denna gången. Nu ska jag mot jobbet strax så får vel nästan säga hejdå här för ett tag.. Mitt bloggande är inte på topp, men vad gör man inte för att få leva livet!


XOXO


OnePiece

DÅ har man ikväll klickat hem en av dessa godingarna... Min personliga favorit är den högra (blå), men det finns en viss lite skit som klickade hem den före mig......... *snyfft* Har försökt få tag på den sen typ november, men varit slut sedan dess typ. Men nu fanns den, dessutom på rean och så får jag inte klicka hem den. Tänker absolut inte ha en lika dan för vill verkligen inte matcha. Fick bli den vita, mysig den med.. Fluff e bäst och säkert mysigast med.. Så får gott vänta tolv dagar innan jag får hem den i brevlådan....... Är dessutom inte hemma då, så kommer nog dö av all väntan..


XOXO

A J V A R

Innan idag så satt jag och pågarna (linus & simon) och fikade lite eftersom de spelat match och var lite hungriga. Rätt som det var så knackade det på dörren och när jag öppnade dörren så stod en ung kille där med antagligen sin kompis eller bror med en kasse bakom ryggen.. Killens mamma har jag då jobbat lite ihop med, en jätte trevlig och snäll människa och hon hade visst uppmärksammat att jag gillar något som heter "AJVAR" som jag smakat hos Saska tidigare.. Så denna snälla människan hade visst varit i Malmö idag och handlat och så kom han sen för att lämna en burk till mig.. Blev ju väldigt glad och tacksam såklart.

För er som inte vet så äter jag detta på mackan. Man bryter av vitt fransbröd ochtar detta på och äter bit för bit... Obeskrivligt gott! Kul att man kan dela med sig från olika kulturer tycker jag och denna samt en ostpaj som hon gjorde en gång när vi jobbade är så mummsigt gott. Gillar mkt av deras mat, men denna är favoriten, helt klart.
Jag tog genast in den på bordet och såklart hade vi fransbröd hemma.. Jag och simon delade på brödet och käkade mängder. Han var lite skeptiskt i början när han såg de, tills han med fick smaka! han älskade det!!!!!!
Hans kommentar blev:
"Göm den carro... Låt ingen annan få smaka, för då kommer de käka upp den :( "  MUMMMMMMS!



XOXO

LIVE

Fick för mig att gå in på ramundbergets hemsida för att kolla läget lite nu när man slutat första passet på jobb.. Såg då att man kunde klicka in sog på "livekameran" och se just nu live i de olika backarna och snabbvalen att välja mellan. Man har 2min på sig att kolla sen är det bara att ställa sig i kö igen om man vill de.. Det är visst bara jag som kolla idag för är nummer 1 hela tiden så har suttit en stund och kikat lite i deras snöoväder. Ser lite jobbigt ut.. De två till vänster stod stilla i mina två minuter som jag kunde se dom. Gud vad de frös och höll på att blåsa bort!!! Snart är det torsdag och äntligen ska jag få åka skidor igen, Underbart!!!! Deras klocka på kameran är lite felinställd.. Lite mer än 2timmar fel hahah O.o



XOXO

aLBIN

Min fina underbara Albin! Ikväll eller rättare sagt nu ska vi mysa på chips och dippa med lite energidricka och någon blå läsk som man blir blå på tungan av.. Har även lite kluppr att mummsa på till filmen som vi ska se ikväll. Det blir Beverly Hills Chihuahua 2. Godnatt på er alla, imorgon blir det jobb så det ryker i däcken. Men nu blir det fredagsmys! :D


XOXO

Dunkadunkagörminskalle

Usch... Min skalle dunkar och bankar ovh vill inte som jag vill.. Men sitter man framför en skärm ett flertal timmar tröttnar man ganska snabbt. Usch vad tråkigt för dom som sitter bakom en datorskärm dag ut och dag in.. USCH!
Men tänkte ta en huvudverkstablett, sen ut på stan i lilla Ystad. Ska luncha lite och gå runder lite. Är ändå på trotsallt bra humör idag. Längtar tills nästa vecka och har redan känslan inne, TA MIG TILLBAKA, TACK!


XOXO

Vart tog dagen vägen

Vart tog dagen vägen..? Har bara suttit framför en datorn hela dagen och ska snart dra mig hemåt när jag insåg vad klockan var... Har inte mer att säga mer än att jag bara pluggat och jobbat idag..


XOXO

A Serious Talk

Usch..... Då sitter man och har precis haft ett sådant samtal med sin mamma som är så svårt att egentligen svara på. Planer för mitt liv, hur min plan ser ut... Jag har ju en hel del planer just nu och det var vel mest saker som ska fastställas och så både dom och jag har ett humm om hur saker och ting ligger till..... En sak vet jag att bort från skåne ska jag, när är nästan klart det med, men saker och ting behövs finslipas lite. Men mer om mina planer får ni inte veta, iaf inte änn!


XOXO

Ramundberget med Olsson känsla

Då var semesterveckan slut och just nu sitter man och packar upp sin lilla väska.. Jag har inte varit i skåneland så länge, inte ens ett dugn och jag är redan trött på det. Så samtidigt som jag ändå sitter här blir det till att kolla nästa resa. Ska boka en idag är det tänkt så åker redan nästa vecka igen är tanken. Orkar inte lägga upp alla bilder men dessa bilder kan vel summera veckan..

Har haft den bästa veckan i mitt liv, någonsin. Som ni säkert kan lista ut så har jag ju åkt skidor en hel del både i pisten och även offpist. Vilken känsla! Köpte mig även en ny sweet hjälm som kanske inte syns så bra på bild.. Så nu saknas bara stavar, pjäxor och ett par nya skidor. Jag hade ett par skidor som jag fått, men nu har man vel utvecklats en del och är kanske för bra för dom.. Har fått testa på ett par andra skidor, K2 tror jag dom hette. Jag gillar dom skarpt och har även använt ett par andra, mantra tror jag var namnet... Som sagt är jag inte en höjdare på namn och termer, märken etc. Men ännu har man överlevt och tror jag gör det ett tag till.. Vet inte hur jag ska förklara eller sätta ner mina tankar till ord, det är svårt. Men veckan har varit magisk och ville aldrig det skulle ta slut. Men som sagt, allt har ett slut här i världen så även jag fick bege mig hemåt.. Dock åker jag upp nästa vecka igen, sista gången för denna säsongen, tråkigt nog. Lite snopet känns de, för när säsongen väl drar sig mot sitt slut har jag precis börjat.. Men jag kan leva lääääänge på det jag hittils fått vara med om och kan vel inte mer än att längta tills nästa säsong. Det är ju bara några månader dit! ;)

Nu kallar verkligheten för en stund.... Man har en massa att stå i när man kommer hem, tyvärr!!!!!!!!


XOXO

Promenad i parken

Ungefär ser våra dagar ut såhär nu de senaste dagarna. Är ute och går en gång om dagen med en eller flera hundar, sitter på köksgolvet och leker med hundarna medens mamma lagar mat.. Sen har jag stuckit till jobbet på kvällarna, precis som det blir ikväll. Men just nu är ungarna i skolan och jag har tvättat och får börja så sakta att tänka på att packa!



XOXO

vill ha snötäckta berg, skidsemester NU!

Usch.... Idag är längtan till snö och kyla grymt enorm trots vårt fina väder vi hade imorse. Nu blev det sådär dystert och då vill man upp till den fina utsikten, trevliga folket, backarna, snön, känslan.. Är så sjukt svartsjuk på vilket liv vissa får leva som får ha detta varje dag. Idag är det onsdag och på lördag åker jag! Först blir det Karlskoga sen på söndagmorgon bär det av till Funäsdalen (ramis), snacka om vad jag längtar.. Får kanske börja fixa och dona lite så går kanske tiden snabbare!



XOXO

Hej hej solen

Sitter här nyvaken och lyssna till skön musik, en mkt bra start på dagen. Dessutom, hur skönt är det inte att vakna upp till solen som smyger sig in mellan gardinerna en dag som denna. Den gjorde samma sak igår och man kan inte mer än att le och se glad ut. Dessutom smittar det av sig och jobbet blir så mycket roligare om alla är glada och positiva. Ikväll blir det åter jobb och hoppas att glädjen är kvar tills kitt pass börjar, det hade varit skönt!




XOXO

en dag på jobbet

Bilderna är tagna med mobilen och är kanske inte i den bästa kvalité för att visa det jag ville få ut av bilderna.. Som sagt har solen varit uppe på hög nivå och spridit lite glädje och värme. Det syns kanske inte på bilderna, men solen är varm när den står på, samtidigt som man hör fågelkvitter sådär på morgonen när man sitter på cykeln och trampar runder längs gatorna i tomelilla på jobb. Sitter just nu hemma och har första passet avklarat, ska även jobba kväll sen, så får vel ut och gå en runda med ungarna sen antar jag :)




XOXO

Linda Pritchard - Alive


Bella

Jag är stolt att får vara din lillasyster Bella och som sagt så ställer jag alltid upp på allt för dig.. Att fixa dig innan du ska ut, passa dina barn och bara finnas där.. Har alltid lika trevligt ihop och jag måste säga hur imponerad jag faktiskt är av dig. Jag har själv dock inga barn, inte tre pågar som kan både vara vilda som djur och lika snälla som tre små änglar. De är verkligen tre killar med krut och liv i och trots alla hyss och tokigheter, kan man inte tycka mindre om dom för de. När de väl gäller så är nog dom tre något av de finaste syskonkärlek jag sett och idag är en sådan dag. Du däremot som alltid finns där för dom, gör verkligen allt för dom och vill vara till lags trots du kanske är sjuk eller inte riktigt skulle räcka till, men du kämpar, du försöker du gör vad du kan och lite till..  Du kämpar mot det mesta och du ska vara en stolt mamma, för jag vet nog ingen som kan vara en bättre mamma än du! Idag/Nu sitter dina barn hos mig och pratar om alltsammans, hur mycket du faktiskt betyder för dom. Du är en kämpe och ska klara dig igenom detta med, det vet jag! Dina barn älskar dig och det gör vi runt omkring med. Glöm aldrig bort att du är aldrig ensam! <3 Looooove ya sis <3



XOXO

pussel

Usch, ibland är det sånna dagar då man itne vet vad man ska göra och idag är det en sådan dag.. Sitter och tänker så det knakar och allt känns som ett stort pussel man aldrig lyckas klara.. Så vad ska man ta och göra idag? Gymma? Träna? Plugga? Träffa vänner? Fika? Städa? Kolla sommarjobb? Kolla upp kurser till hösten? Kolla lite på presenter? Planera min 20års fest? Ringa och checka av lite viktiga saker? Betala räkningar? Usch vad mycket jag tänker på och ska göra..  Det är vel bäst att börja nånstans. Ha det!



XOXO

Covers

Youtube är något jag aldrig kan sluta kika in på varje dag.. Att lyssna på så många duktiga olika musiker som brinner för en och samma sak.. Musik. Just idag lyssnar jag mest på Christina Grimmie som jag började lyssna redan för långt tillbaka sedan, men såg nu att hon även lagt upp videor ihop med andra youutube-artister.. Covers är kanske en smaksak, men jag gillar verkligen covers, speciellt om det finns bra sånna.. Youtube är ett ställe där man kan hitta allt mellan himmel och jord, inte bara musik.



XOXO

L U G G

Pratade innan om att jag var hos frisören... Slänger snabbt upp bilder på resultatet.. Som sagt testade jag på hel lugg denna gången, vilken beslutsångest jag hade. Men illa blev det iaf inte. Kände att min snedlugg har hängt med i allt för många år och jag behövde en liten förändring. Färgade även håret, även det kanske inte syns på bilderna så är det gjort. Produkterna som jag dessutom köpte var GRYMMT BRA! Så ett tips till er som vill ha volym och skydda ditt hår från slitage!



XOXO

SJ Prio Grå

Kolla vad jag fick med posten idag!!! Har visst åkt så pass mycket med SJ att min medlemsnivå har uppgraderats från SJ Prio Vit till SJ Prio Grå. Det finns visst 3nivåer, Vit, Grå, Svart! Har fått mer poäng och fått lite fler förmåner och erbjudanden nu.. Ska ju som sagt åka med SJ redan nästa vecka så får vel utnyttja lite redan då!!!!



XOXO

Hårateljén

Bilden ovan är snodd från Tesses facebook. Lite bilder på salongen när de inredde stället..

Då har man varit och hälsat på Tesse i 2 hela dagar. Hur mysigt som helst. Vi har käkat thai, chokladdryck, klippt, färgat hår, skrattat, myst och underhållit oss själva med en rolig sak som en kamera på mobilen. Det är lite av vad vi gjort under dessa dagar och jag gjorde en drastisk snabb förändring där bild antagligen kommer upp imorgon kanske..? Införskaffade mig även lite bra produkter som jag kan ha väldigt mycket nytta av framöver!



XOXO

Tillbaka i Skåneland

Här kommer lite bilder av alla jag tog under resans gång. Bilder alltifrån utsikt under resan dit/hem, under min vistelse dag som kväll, samt lite färdmat och saker man införskaffade sig den helgen. Mer bilder kommer nog till vecka 11 för då blir det en hel vecka dessutom. Åker redan på lördag nästa vecka, längtar som f*n. Måste erkänna att mitt ställ blev riktigt snyggt och har även en matchande mössa och någerlunda matchade vantar nu. Nästa gång blir det nya pjäxor för de jag lånade var skit. Muffinsen ni ser i bild var delicious!!!! MUMMS! Glädjen och allt skönt folk smittar av sig och man kan inte mer än att gilla de! Fluffyochtrollet-sjukan har kanske smittat av sig. Fick dessutom testa att åka till musik, skitkul! Det känns mycket lättare, roligare och jag vågar mer. Så har lite musik som jag lyssnar på när jag åker nu. Ska bara fixa en playlist tills vecka 11 sen äre bara att nöta :D



XOXO

RSS 2.0