skånska marker

Då var man hemma igen på skånska marker efter en långhelg genom halva Sverige. Försökte faktiskt göra ett inlägg genom mobilen en dag, men dum som min mobil är så slutar saker fungera och det var bara att lägga ner den tanken.. En annan gång kom jag inte ens in på blogg.se eller logga in överhuvudtaget. Konstigt. Men men.. Jag berättar mer i bilder kanske ikväll redan. Tänkte först lägga in bilderna på datorn och radera en massa "skog-bilder"... Mer om det får ni när jag hunnit lägga upp lite bilder. Har iaf haft en grym långhelg. Vill inget hellre än tillbaka och bort från trista Skåne. Var kanske lite hård just nu, men just nu finns det inte mycket som överväger en till att vilja stanna.



XOXO

Tidsinställt inlägg

Om det funkar så är jag på väg till bussen vid detta laget... Satte detta inlägg tidsinställt så får vel se om det funka.. Är framme i alla fall i Örebro om allt går som det ska ca 11.35 och är vel i Karlskoga vid 12.00 snåret skulle jag tro.. Lång dag idag, men jag ser fram emot de.. Har en underbar helg att se framemot och det är bara till att koppla av och bara njuta medens man kan. Känns som denna helgen behövs mer än någonsin just nu. Ska bli skönt att få släppa allt för en stund och inte tänka på något utom de som precis behövs.. Dalarna, Here I Come!



XOXO

Fullt upp

Bildbrist.... bild tagen från igår xD


Dagen idag har rullat på hela tiden och jag har inte hunnit bromsa det minsta känns det som. Fick gå upp tidigt, passa hundarna i morse då pappa fick åka iväg med Ali till doktorn igen. Nu går han på penicillin och då ska vel allt lösa sig förhoppningsvis. Efter de fick jag städat rummet och hela ovan-våningen då jag inte är hemma imorgon och kan ta det då (städar annars om torsdagarna). Efter de fick man ta en dusch och ut kom jag ur duschen när telefonen ringde. Fick hoppa in akut till jobbet, så det var bara att slänga på sig kläderna återigen. Dock fick jag kasta säckar med kläder på uffen innan så jag blev av med allt. Stack till jobbet, därefter kom jag på att min biljett hade jag inte hunnit plocka ut så cyklade så fort jag kunde till stationen för att hinna med bussen in. Åkte in och hämtade ut biljetterna och åkte sedan hem igen.. Käka lite mat, öppnade brev + mitt lönekuvert (a)...... Nu sitter jag här och lägger in lite musik/film på mobilen/iPoden för resan imorgon. Ska även ta på mig att PACKA! Ska upp 03.52 imorgon så det är bara att göra allt klart så man kan sova så länge det bara går imorgon..

Min helg kommer spenderas mestadels i Orsa, men ska först till Karlskoga en sväng. Kommer hem på måndag kväll, så blir det ingen uppdatering har ni min anledning.... Ska berätta något kul dessutom... Jag ska åka skidor på lördag :D jippieee!!!!!! Lääängtar. Men nej... nu blev detta en hel uppsats ser jag så får vel göra det jag ska göra och sen får jag tacka för mig för denna dagen.



XOXO

vovvarna


Hitta en röd tråd på alla bilder... Svaret är enkelt... Ett litet vitt fluff vid namn Mimmi är med på ett litet hörn på alla bilder. Hon vill stå i centrum hela tiden och hon vet om det dessutom...


Jag då har man passat lite hundar medens pappa fick handla och göra ärende. Man kan ju inte lämna den lilla riktigt ännu. Men vad gör de..!? Man vill ju bara busa och kela med henne hela tiden. Ni ser ju själv hur söt lilla Mimmi är.... Får inte glömma lilla Elli och Stora Ali. Gillar dom lika mycket, men en valp är en klass för sig själv, det går inte att föneka. Men vi har vår lilla trio, "tripp, trapp, trull" (Ali, Elli, Mimmi)




XOXO

Körskolan på topp

Kom på att jag skulle till trafikskolan idag en liten stund innan det var dags att sticka iväg.. Men jag kom i tid och idag har vi gjort lite överkurs sa hon jag kör för. Jag börjar tycka det går riktigt bra för att inte kört alls mkt. Började från grunden med körskolan dessutom och har nu kört 4lektioner totalt. Men ännu står jag fast vid cykeln både i jobb och allt annat då man fortfarande inte har mitt körkort. Men den funkar lika bra för de, men snart får jag med köra runder i bil. Kanske i en egen. Vem vet..!? ;)




XOXO

Converse

Hej alla fina därute. Hur underbart är det inte att kunna ställa undan vinterskorna och plocka fram vårens skor. Använde mina Converse ända in till snökaoset och det är inte länge de stått på hyllan och dammat, för nu har de kommit fram igen. Skönt att bara slippa ha på sig kilovis med kläder som ändå blir för varmt när man ska in i affärer etc. Eller mer när man jobbar. Usch. Så nu räcker de med en t-shirt kanske och den stora jackan. Men snart åker den med undan för tror att våren börjar komma fram, sakta men säkert!!!! :D



XOXO

Måndag igen

Jaha... Då börjar denna dagen med gå mot sitt slut och jag sitter nu och ska titta lite på tv med familjen efter jag har fixat lite med lite viktiga papper och en hel del samtal...  sen hoppa i säng. I morse ringde ett litet samtal som fick mig att hoppa upp  ur sängen med bra fart och på med kläderna och på bara någon få minut senare stod jag i ett par sommarbyxor och en vanlig tröja till de ute i morgonkylan.. Hade inte tid att springa in och byta om så det var bara att springa till jobbet. De bilar som passerade bromsade in när de såg min sommriga klädsel med dessutom öppen jacka, inga vantar, ingen mössa. Bara sommarkläder + en öppen vinterjacka. De måste trott jag var galen. Det kanske jag  var, men som tur var skulle jag bara vara inomhus idag. Whiho! Så var denna dagen... Hahha




XOXO

Nu ska vi se...

På bild har vi en "liten" Neffi... En Neffi som INTENSIVT förösker rymma från mig. Men jag vill ju bara mysa om inte annat få ett fint kort.. Denna bilden blev kanske inte lyckad, men det är vad jag fick...



vad jag har haft för mig... Ser att idag är det Söndag redan och veckan snart slut. Kom på att jag inte slängt in något inlägg nu i helgen. Så typiskt mig. Dock i fredags Gjorde jag inte mycket, fikade med Pappa. Mötte då hon jag kör för på körskolan och vips kom jag på att jag hade körlektion då... Vi fikade lite snabbt och sen körde vi hem. Det var till att sticka till körskolan direkt!
Lektionen gick jätte bra och fick veta att jag var godkänd på de vi gjort hittils :D underbart!
Stack därefter direkt till Bella och myste med henne och ungarna på lite kärleksmumms. Mkt fika den dagen (a) Men snart blir det slut på allt sånt. Skulle börjat träna denna veckan, men varit lite halvdålig hela veckan så tänkte köra på ikväll!
Så var fredagen slut och igår (lördag) jobbade jag hela dagen. Kom hem vid halv 5 och plockade undan lite på rummet för vi fick lite gäster som stannade inpå natten. Det bjöds på god mat och pappa gjorde en mycket god efterrätt kan ni tro.
Så var även lördagen slut och här sitter jag nu. Inne på söndag och jag började dagen med lite jobb och sen har det inte blivit mycket mer. Sovit en liten stund då jag inte mått så bra. Dålig sömn inatt! Men ikväll blir det Step är det tänkt. Ska börja träna så smått igen och hoppas jag kan gå hela vägen nu..

C . S . I

Hmm.. Jusst nu sitter jag och kan inte göra ett skit.. Pappa ska göra ett par ärende och jag sitter och får passa valpen. Vad ska man då hitta på..? CSI: Crime City på Facebook. Har precis börjat med de spelet och det lär vel vara något jag håller på med för en tid, tills man tröttnar. Precis som med alla andra spel, typ farmville och vad det nu finns för spel! haha,,




XOXO

ett litet skratt sådär på morgonen är vel aldrig fel ^^

Vaknade tidigt idag, för typ 1,5timme sen. Fick panik och vaknade av att jag kastat mina favoritskor.. Sprang upp och började leta fram dom. Men det visade sig att jag inte hittat dom. Fan. Får vel hitta ett par nya, men de va mina favoritskor. Hur kunde jag slänga dom...!? Men men. Satte mig ner nu, kolla lite mejl, och sen fastnade jag i ett album som är privat. Hahahahh här är lite bilder som ligger i albumet som Petra skapade sen jag var där en kväll.. Ehum...  ni har inte sett alla, det vill jag lova... Haha, skulle aldrig lägga upp dom själv. Men jag får lida lite för hennes skull...... *suck* höhö ;)




XOXO

Körkortsteori

Idag med posten så fick jag hem körkortsteoriprogrammet B-behöroghet. Så nu har jag suttit i typ en timma o bara övat på skyltarna. Men det finns så mycket mer att öva på. Tycker det är bra att man kan plugga hemifrån för då slipper man en massa klödd med att hinna! Men hemma kan man alltid när som helst på dygnet träna, plugga, göra proven och så mycket mer. Nu när jag börjat komma igång riktigt med körningen så är det hur bra som helst att kanske plugga teorin med. Så ett tips till alla dom som håller på. Detta kostade bara ynka 199:-




XOXO

Pratstund

Hemkommen från skolan, sitter nu och passar hundarna, håller Gabbi sällskap och hjälper henne med läxor etc. Har även en väl behövd pratstund just nu... Ska rensa ännu mer i min garderob och lite smink, parfymer och annat som jag behöver bli av med. Haha, man får vel "leka" stora syster nu då!



XOXO

var ska man börja..

Då sitter man nu här.. snart dags att gå till skolan och drygar ut tiden lite... Har massa saker som måste göras men vart ska man börja?!?!?!?  Allt skit som hänt och nu pappas död. Samtidigt jag har en skola, har mina jobb, familj, vänner, söka jobb, kolla med vidareutbildning/flyttning som gäller.. Usch. Men men, man får vel ta bit för bit och hoppas på att allt löser sig! :D

Tur jag har lilla Marge som kan peppa en ibland när det behövs <3 hihi



XOXO

Grattis Tåni

Grattis :D 

Idag har jag inte hunnit med att göra så mycket mer än att fixa med viktiga papper och annat som måste göras. Min lillebror kom och hämta mig ikväll och vi åkte bort till Brandstad för att träffa Yngve, min farfar för att gå igenom lite saker och viktig information. Planera inför begravning etc... Men men.. Har inte berättat att förra veckan så klarade min bror körkortet och har även hunnit skaffa sig en bil härom dagen. Så Här har ni en stolt bilförare i sin nya bil. Fick tvinga fram ett foto då han så gäääärna ville skynda sig hem till handbollen som gick på tv:n så det fick bli ett snabbt foto. Men han körde mig ända hem, inte illa! (dock mot betalning... *host*) haha



XOXO


U1i



Fick ett litet sms från teleservice idag att jag kunde komma och hämta min mobil då den var klar från lagning. När jag tog emot den igen så hade de satt på ett litet "meddelande/sms" på skyddsplasten. Jag tyckte det var lite kul ändå. De har gjort en rolig sak med att få tillbaka sin mobil. Detta var min "dagens" för idag, helt klart!
Tyvärr var bara en del fel fixade, för jag hann inte mer än att starta mobilen för att testa och se så allt fungerade. Men som sagt, inget förvånar mig längre och såklart var felen kvar. Blir man inte frustrerad när man lämnar in den. Då vill man den ska vara hel när man får tillbaka den.. Så får vel åka ner med den imorgon eller så... Typiskt!



XOXO

Byta Header

Sitter nu och funderar på om jag ska byta min header på bloggen.?! Har tröttnat lite, men är inte säker på hur jag ska göra om den. Så ni får se om det blir någon liten förändring här och där idag. Så bli inte förvånade om det ser ut som ett bombnedslag här ibland...
XOXO

Godmorgon alla fina

Godmorgon alla fina.. Vaknade upp tidigt denna morgon av att telefonen ringde. Tyvärr fick jag inte lite sovmorgon som det var tänkt. Men nu sitter jag uppe, är barnvakt åt lilla Albin som är lite sjuk idag. Får även passa de små hundarna för pappa fick åka akut iväg med den stora. Så just ni sitter jag och har det fullt upp med allt som måste göras idag samtidigt som jag måste hålla ett vakande öga över Albin och hundarna.
XOXO

Cubase 5



Då har man nötat med Cubase 5 idag som jag fick i julklapp samt andra fina saker. Fick testat hela julklappen och försökt förstå mig på programmet.. Att klicka runder lite själv kan vara lärorikt, men tyvärr kan det bara göra saken värre ibland... Men när jag tröttna som mest hjälpte min ängel för dagen till genom msn. Lite svårare, men han är bra på att förklara så jag blev lite klokare nu och hoppas på att jag lär mig mer under morgondagen.. Ska se om jag hinner för har en del att stå i imorgon. Men tack Danne, för hjälpen! Utan dig är jag nog carro-i-ett-nötskal ibland haha! Men jag lärde mig något nytt, vilket alltid är lika kul..

Nu ska jag sova, för jag har en dag imorgon med! Ha de bäst!



XOXO

...........





Bruno Mars

e="text-align: center;">

Söndag var det ja!

Dagen idag har börjat med att väcka Gabbi mohahaha... Sen fick man passa lilla Albin och hundarna en sväng. Har inte gjort mycket mer idag. Har faktiskt varit helt utslagen, sovit mestadels. Men visst är mimmi helt bedårande, söt, gullig. Hon är dock en valp, och vilken valp är inte allt de när dom är små bappisar??


XOXO

Rihanna


Mimmi



Då har man jobbat hela dagen idag och väl hemkommen si ligger det denna sötnos i soffan. Mamma har gått och skaffat sig en ny hund. En liten ny familjemedlem som heter Mimmi. Rasen är en Bichon Frisé! Så har tagit lite bilder med kameran och ni lär få se fler, men just nu hinner jag inte, för ska ut och rasta den lilla saken så vi slipper blöta fläckar på golvet att trampa i ;) höhö



XOXO

R.I.P

Vila i frid Pappa... <3

Rihanna


CANON

Då var man hemkommen från en heldag i Malmö med Petra. Hittade denna skönhet på OnOff efter mycket om och men blev den min.. Har inte tagit precis några bilder.. Men nu kommer det komma lite bättre bilder här på bloggen. Kameran kommer användas flitigt nu när man väl har någon. Detta är dessutom min första kamera!
Nej nu ska jag sova.. Får se vad morgondagen har att bjuda på när jag vaknar. SÅ godnatt!!!


XOXO

13/1


Vill tillbaka... :')

Har som sagt haft en underbar dag med en underbar vän.. Det har hänt en hel del vilket jag inte orkar berätta nu, men dagen har varit fylld med skratt och konstigheter. Denna dagen har varit hur bra som helst..


Tack för du finns ( F ) <3

Petra Knöös

Kanske inte de bästa bilderna.. Men har typ inga mega nya bilder på os, men det struntar jag i.. Idag bör det av till Malmö C för att umgås lite med Petra denna dag. Ska kolla lite på den sista rean och byta våra julklappar från förra året, vilket man nu säger för vi är ju inne på 2011 nu. Nu ska jag packa lite saker ner i väskan, och lite annat fix innan jag beger mig....

Denna dagen blev inte som planerad men tur jag har Petra iaf........ <3


XOXO

F.F.F


Dagen idag har vel gått lite sisådär.. Så fort jag lämnade huset blev det inge vidare bra... Men det verkar som det successivt håller på att rätta till sig igen. Men det är en lite dröm som gick i kras idag.. Jag hade tänkt flytta, hade typ fått jobb i ett år i dalarna. Men tyvärr blev det inget för företaget skulle säljas. Fan. Men man ska vel kunna lösa det med. Så då vart de kanske dags att söka jobb (vilket jag kollar på nu) mer än innan. Dock finns det inget till mig för jag varken är läkare, socionom, lärare, sjuksköterska etc.. Man ska aldrig ge upp!


XOXO

Uppehåll

Bild från i morse..
Som ni märkt har jag haft lite uppehåll i bloggen av olika anledningar. Vissa tycker jag ska fortsätta, vissa tycker det inte är lönt. Men som jag sagt tidigare får ni själva läsa om ni vill. Jag uppdaterar när jag har tid, kan och vill! Har lite större prioriteringar i mitt privatliv just nu som jag föredrar att ta hand om före bloggen.
Sist vi "sågs" så har det både varit julafton, nyår och även hunnit med lite lov för vissa. Jag hat knappt varit hemma, inte ens i skåne. Men ska försöka uppdatera lite mer nu när jag är hemma.

Nu ska jag plugga, sen gå på ett möte och fixa med lite viktiga saker. Men ikväll kommer nog en uppdatering.


XOXO

RSS 2.0